Användning av översättning på norstedts.se

business concept: words translate on digital screenFör att använda sig av tjänsterna på norstedts.se behöver man först börja prenumerera på den ordbok man önskar få tillgång till. Så fort den förmånliga prenumerationen registrerats får man tillträde till de omfattande ordlistorna. Översättningen är oerhört enkel och utförs genom att skriva eller klistra in de ord man vill översätta. Till skillnad från olika kostnadsfria översättare online är Norstedts tjänster såväl korrekta som tillförlitliga. Man minimerar med andra ord risken för tvetydiga översättningar som kan ha fel innebörd i sammanhanget.

Norstedts.se har skapats för alla som vill ha en pålitlig ordbok online. Dagligen använder hundratals prenumeranter tjänsterna för att översätta meningar, ord och texter istället för att manuellt bläddra i ordlistor. Får man exempelvis ett meddelande på spanska, tyska eller engelska som man inte förstår är det enkelt att slå upp en korrekt översättning. De virtuella ordböckerna är även oerhört smidiga om man önskar att få inblick i internationella artiklar eller nyheter på ett främmande språk. Detta sker genom några enkla klick och kan användas när som helst.

För att påbörja en prenumeration på norstedtsord.se behöver man enbart skapa ett eget användarkonto. När man genomfört registreringen kan man välja mellan vilka ordböcker man önskar få tillgång till. Kostnaden för böckerna är förmånliga, 19 kronor per ordbok och månad. Ingen av prenumerationerna är tidsbundna, utan användaren får själv bestämma när man vill säga upp den. Att betala för en prenumeration hos norstedtsord.se är garanterat säkert. Man använder sig utav den allra senaste säkerhetstekniken som finns för kortbetalningar online. Kortuppgifterna sparas inte i systemet, utan skickas direkt vidare till betalpartnern DIBS. Kommunikationen parterna emellan sker med 128 bits kryptering vis Secure Socket Layer, vilket i praktiken innebär att ingen obehörig har möjlighet att se det privata kortets uppgifter. Har man några frågor gällande prenumerationer eller annat nås den vänliga kundservicen via telefon eller e-mejl.